Bieren

 • Amstel pilsener

  Biertype: Goud
  Alcoholpercentage: 5%

  Populair in meer dan 75 landen over de hele wereld. Een vrolijke en opvallende verschijning, dankzij de prachtige goudgele kleur (het resultaat van een combinatie van een licht pilsenermout en een kleine hoeveelheid donker mout). In Amstel proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een eindvergist, mild-bitter biertje, met een spontaan karakter.

 • Brugse Zot

  Biertype: Blond
  Alcoholpercentage: 6%

  Brugse Zot is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig aroma. Het bier wordt gebrouwen met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariteiten die het bier een unieke smaak geven. Met het alcoholgehalte van 6 % Vol is het een evenwichtig doordrinkbier met karakter. Brugse Zot is een natuurlijk bier, dat ontstaat uit een selectie van alleen de beste ingredi├źnten. Brugse Zot is een levend bier met smaakevolutie.

 • Elevator

  Biertype: Dubbelbok
  Alcoholpercentage: 9%

  Ook dit najaar onze eigen bokbier, terug van weggeweest! Elevator is een zeer donker en krachtig zwaar bier, dat zeer voedzaam is. Door het gebruik van geroosterde tarwemout heeft het bier veel karakter, zonder veel zoetheid te hebben. De bierstijl is een hybride van een Dubbelbok en een Export Stout. Het bier is niet gefilterd en gist na op fles. Elevator is een bier om rustig van te genieten.